Informații despre noul proiect Erasmus+, adresate elevilor de clasa a X-a si a XI-a, profil matematică-informatică                           Platforma națională de informare cu privire la vaccinul anti-COVID19                           Anunț angajare muncitor calificat                           Precizări referitoare la proba scrisă din cadrul concursului pentru postul de administrator de patrimoniu                           Anunt angajare administrator patrimoniu                           Anunt angajare ingrijitor curatenie                           Anunt concurs angajare ingrijitor curatenie la CNLB. Pentru informatii, click aici.                           INFORMAȚII NOI ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR 2020-2021. Click aici.                           Precizari ore de Religie                           

 An școlar

 2020-2021

INFORMAȚII ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR 2020-2021

În această secțiune vor fi afișate informații actualizate, în contextul stării de alertă, cu privire la desfășurarea activităților didactice în anul școlar 2020-2021.

- au fost actualizate listele cu elevii, și a fost adăugat orarul provizoriu pentru elevi și profesori;
- CNLB va începe anul școlar în data de 14 septembrie 2020, după scenariul verde(toți elevii la școală);
- elevii vor veni în data 14 septembrie după următorul program: clasele 5A, 5B, 9A, 9B, 9C și 9D vor veni în intervalul orar 815-830, iar elevii din celelalte clase vor veni în intervalul 840-910;

 

Mesajul domnului director al CNLB, prof. MOGA NICOLAE, cu privire la începutul anului scolar 2020 - 2021, poate fi consultat aici.

Procedura operațională cu privire la desfășurarea cursurilor în anul școlar 2020-2021 la CNLB, în condiții de siguranță epidemiologică, poate fi consultată aici.

Orarul de desfășurare a cursurilor la CNLB și incidența pauzelor la clase(extras din PO Desfasurarea cursurilor...), poate fi consultat aici.

Măsuri de protecție individuală împotriva îmbolnăvirii cu SARS-CoV2(extras din PO Desfasurarea cursurilor...), pot fi consultate aici.

Începând cu anul școlar 2020-2021 s-a reconfigurat numerotarea sălilor din Corpul A și Corpul B. Noile denumiri pot fi consultate Corp A și Corp B.

Director, prof. MOGA NICOLAE

MECTS  |   ISJ Alba  |   CCD Alba  |   Primăria Sebeș Design by MDM Soft 2012.

Site optimizat pentru Mozila Firefox, Google Chrome și Internet Explorer 9.