INFORMAȚII ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR 2021-2022                           Anunț! Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2021 - 2022, va avea loc în 13.09.2021, ora 9,00                           Anunt concurs angajare pe perioada nedeterminata, pentru postul de bucatar                            ATENTIE! Au fost afisate informatii noi in legatura cu cererile de transfer la CNLB.                           Atentie! Informatii noi despre inscrierea la clasa a IX-a puteti consulta aici.                           Atenție! Program de eliberare a diplomelor de Bacalaureat: luni, 12.07.2021 - 8,30-12A, 9,30-12B, 10,30-12C, 11,30-12D; marți, 13.07.2021 - 8,30-12E, 9,30-12F, 10,30-12G                           Informații despre noul proiect Erasmus+, adresate elevilor de clasa a X-a si a XI-a, profil matematică-informatică                           Platforma națională de informare cu privire la vaccinul anti-COVID19                           Anunț angajare muncitor calificat                           Precizări referitoare la proba scrisă din cadrul concursului pentru postul de administrator de patrimoniu                           Anunt angajare administrator patrimoniu                           Anunt angajare ingrijitor curatenie                           Anunt concurs angajare ingrijitor curatenie la CNLB. Pentru informatii, click aici.                           INFORMAȚII NOI ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR 2020-2021. Click aici.                           Precizari ore de Religie                           

ADMITERE 2021

Programarea școlilor pentru înscrierea elevilor în clasa a IX-a:
Luni, 26.07.2021, între orele 9,00-13,00 - CNLB Sebeș, Școala Gimnazială nr.2 Sebeș, Școala Gimnazială nr. 4 Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, Liceul cu Program Sportiv Sebeș, Liceul German Sebeș
Marți, 27.07.2021, între orele 9,00-13,00 - elevii școlilor care nu au fost menționate mai sus(Luni).


Elevii vor aduce pentru înscriere următoarele documente:
- Foaie matricolă(eliberată de școala de proveniență)
- Adev. cu media de admitere(eliberată de școala de proveniență)
- Diplomă de absolvire gimnaziu(eliberată de școala de proveniență)
- Copie a cărții de identitate
- Copie a certificatului de naștere
- Adeverință cu vaccinurile de la medicul de familie

Informații despre desfășurarea Admiterii în învățământul liceal, în anul școlar 2021-2022 puteți consulta pe site-ul MINISTERULUI sau pe site-ul INSPECTORATULUI.

Ghidul candidatului pentru admiterea în anul școlar 2021-2022 il puteți consulta aici.

Precizări privind admiterea în clasa a IX-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeş
Pentru toate specializările, admiterea la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeş se organizează prin repartiţie computerizată. Pentru admiterea în clasa a IX-a profil umanist, specializarea filologie bilingvă limba engleză, opțiunea este valabilă numai dacă elevul a susținut probele de verificare a cunoștințelor de limba engleză.

Precizări privind admiterea în clasa a IX-a Matematică - Informatică
1. Toţi elevii declaraţi admişi în clasa a IX-a, specialitatea „Matematică - Informatică” vor fi prezenţi la Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş, sala Festivă, în data de începere a anului școlar 2020 - 2021, ora 9,00.
2. Toţi elevii declaraţi admişi în clasa a IX-a, specialitatea „Matematică - Informatică” vor fi listaţi în ordinea descrescătoare a mediei de admitere.
3. Se vor forma două liste, o listă cu elevii clasei a IX-a A, „Matematică - Informatică Intensiv Informatică”, şi o listă cu elevii clasei a IX-a B, „Matematică - Informatică Intensiv Engleză”, după următorul algoritm:
      a. Începând cu elevul de pe poziţia 1 din lista de la pct. 2, fiecare elev va opta pentru una din cele două clase până la completarea unei clase;
      b. După completarea unei clase, elevii rămaşi din lista de la pct. 2 trec în cealaltă clasă;

Precizări privind admiterea în clasa a IX-a Științe ale Naturii
1. Toţi elevii declaraţi admişi în clasa a IX-a, specialitatea „Științe ale Naturii” vor fi prezenţi la Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş, sala Festivă, în data de începere a anului școlar 2020 - 2021, ora 9,00.
2. Toţi elevii declaraţi admişi în clasa a IX-a, specialitatea „Științe ale Naturii” vor fi listaţi în ordinea descrescătoare a mediei de admitere.
3. Se vor forma două liste, o listă cu elevii clasei a IX-a C, „Științe ale Naturii Intensiv Engleză”, şi o listă cu elevii clasei a IX-a D, „Științe ale Naturii Intensiv Germană”, după următorul algoritm:
      a. Începând cu elevul de pe poziţia 1 din lista de la pct. 2, fiecare elev va opta pentru una din cele două clase până la completarea unei clase;
      b. După completarea unei clase, elevii rămaşi din lista de la pct. 2 trec în cealaltă clasă;

Precizări privind admiterea în clasa a IX-a filologie bilingvă limba engleză
Admiterea în clasa a IX-a profil umanist, specializarea filologie bilingvă limba engleză, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeş se desfășoară prin repartiția computerizată, opțiunea fiind valabilă numai dacă elevul a susținut proba de verificare a cunoștințelor de limba engleză.
Examenul de limba engleză constă într-o probă scrisă cu itemi obiectivi (70 de puncte din care 10 din oficiu)și o probă orală (30 de puncte). Pentru a promova acest examen, elevii trebuie să obțină cel puțin nota 6. Nota de la examenul de limba engleză nu este inclusă în media de admitere.

MECTS  |   ISJ Alba  |   CCD Alba  |   Primăria Sebeș Design by MDM Soft 2012.

Site optimizat pentru Mozila Firefox, Google Chrome și Internet Explorer 9.