Informatii despre proba de limba engleză pentru admiterea în clasa a 9-a la profilul bilingv                           Rezultatele elevilor CNLB la faza judeteana a Olimpiadelor scolare, 2021 - 2022                           Proiect special destinat elevilor, susținut de Asociația Părinților Elevilor de la CNLB(3,5% - Formular 230)                           Informatii cu privire la cererile de transfer intersemestrial al elevilor                           INFORMAȚII ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR 2021-2022                           Precizari ore de Religie                           

ADMITERE 2022

Înscrierea în clasa a V-a an şcolar 2022-2023

ATENȚIE! Având în vedere că numărul de solicitări este mai mare decât numărul total de locuri se va sustine un TEST DE DEPARTAJARE din disciplina MATEMATICĂ, ce va avea loc în data de 01 iulie 2022.

În data de 1 iulie 2022, elevii înscriși vor intra în sălile de clasă la ora 8,30, iar la ora 9,00 va începe testul. Acesta va dura 60 de minute. Rezultatele se vor afișa în aceeași zi la ora 17,00. Tot în ziua respectivă se pot depune contestații între orele 17,00 și 18,00. Rezultatele finale se vor afișa la 01 iulie, ulterior rezolvării contestațiilor.

Absolvenţii clasei a IV-a pot opta pentru urmarea cursurilor la Colegiul Naţional “Lucian Blaga” Sebeş indiferent de şcoala de provenienţă.

PERIOADA DE INSCRIERE din 27 iunie 2022 până în 30 iunie 2022 între orele 900 și 1400.
NUMARUL DE LOCURI: 52.
La înscriere vor fi prezentate următoarele documente:

  • Cerere tip (se primeste la inscriere)
  • Adeverinta medicala de la medicul de familie
  • Copie Carnet de elev vizat la zi(sau adeverință de la școală în cazul în care nu deține carnet)
  • Copie Certificat de nastere

În cazul în care se susţine test de departajare, conform art 128 alin (6) lit a) din ROFUIP, candidaţii se ierarhizează în ordinea descrescătoare a notelor obținute, primii 52 elevi fiind declarați admiși.

CONSULTAREA UNOR MODELE DE SUBIECTE PENTRU TESTUL DE DEPARTAJARE SE POATE FACE DESCĂRCÂND ARHIVA DE AICI.

În cazul în care numărul elevilor înscrişi este mai mic sau egal cu numarul locurilor, ierarhizarea candidaţilor se face în ordine alfabetică.

În funcţie de numărul curent al elevului, acesta este repartizat în clasa a V-a A (nr. impar) sau în clasa a V-a B (nr. par).

Director, prof. BULBUCAN MIOARA

MECTS  |   ISJ Alba  |   CCD Alba  |   Primăria Sebeș Design by MDM Soft 2012.

Site optimizat pentru Mozila Firefox, Google Chrome și Internet Explorer 9.