Rezultat proba interviu post îngrijitor                           Rezultat proba practică post îngrijitor                           Rezultat selecție dosare post îngrijitor de curățenie                           S-au afișat rezultatele testului de departajare la clasa a 5-a, precum și alte informații utile                           Detalii despre înscrierea în clasa a 5-a, an școlar 2024-2025, găsiți aici                           Detalii despre transferul elevilor la CNLB, în anul școlar 2024-2025, găsiți aici                           Orar Cabinet Consiliere Psihopedagogică                           Acreditare pentru mobilități ERASMUS+                           Program audiențe directori                           Proiect special destinat elevilor, susținut de Asociația Părinților Elevilor de la CNLB(3,5% - Formular 230)                           Precizari ore de Religie                           

ADMITERE 2024

Înscrierea în clasa a V-a an şcolar 2024-2025

Confirmarea locului în clasa a 5-a pentru elevii admiși în urma testului de departajare se face prin completarea de către ambii părinți a cererii de transfer, în perioada 08.07.2024 - 12.07.2024, între orele 9,00 - 13,00, în sala A01.
Precizări:
1) pentru elevii care sunt în așteptarea aprobării CA al ISJ Alba, perioada se poate prelungi în funcție de timpul de răspuns al ISJ Alba.
2) la confirmarea locului, părinții vor aduce avizul epidemiologic și copie după certificatul de naștere al elevului.

Testul și baremul din data de 28.06.2024 pot fi descărcate de aici.

Rezultatele testului de departajare din data de 28.06.2024 pot fi consultate aici.
Eventualele contestații se pot depune în data 28.06.2024, între orele 17,30 - 18,30 la secretariatul colegiului.

Absolvenţii clasei a IV-a pot opta pentru urmarea cursurilor la Colegiul Naţional “Lucian Blaga” Sebeş indiferent de şcoala de provenienţă.

PERIOADA DE INSCRIERE din 25 iunie 2024 până în 27 iunie 2024 între orele 900 și 1300.
NUMARUL DE LOCURI: 52.
La înscriere vor fi prezentate următoarele documente:

  • Cerere tip (se primeste la inscriere)
  • Adeverinta medicala de la medicul de familie
  • Copie Carnet de elev vizat la zi(sau adeverință de la școală în cazul în care nu deține carnet)
  • Copie Certificat de nastere

În cazul în care se susţine test de departajare, conform art 128 alin (6) lit a) din ROFUIP, candidaţii se ierarhizează în ordinea descrescătoare a notelor obținute, primii 52 elevi fiind declarați admiși.
Testul de departajare va avea loc în data de 28 iunie 2024, începând cu ora 900. Detalii vor fi afișate în preziua testului.

CONSULTAREA UNOR MODELE DE SUBIECTE PENTRU TESTUL DE DEPARTAJARE SE POATE FACE DESCĂRCÂND ARHIVA DE AICI.

Împărțirea candidaţilor admiși pe clase se face în ordine alfabetică a fetelor, respectiv a băieților aplicându-se regula par/impar.

În funcţie de numărul curent al elevului, acesta este repartizat în clasa a V-a A (nr. impar) sau în clasa a V-a B (nr. par). În etapa 1 se repartizează fetele, iar în etapa 2 băieții.

Etapele împărțirii pe clase, pentru elevii admiși:
1. Se formează 2 grupe, una în care vor fi introduse fetele, iar în cealaltă băieții;
2. Se ordonează alfabetic elevii din cele două grupe;
3. Se repartizează fetele, astfel: prima fată în clasa 5A, a doua fată în clasa 5B, a treia fată în clasa 5A, a patra fată în clasa 5B... până la repartizarea tuturor fetelor;
4. Se repartizează băieții, astfel:
- cazul 1 dacă ultima fată a fost repartizată în clasa 5B, primul băiat va fi în clasa 5A, al doilea în clasa 5B, al treilea în clasa 5A, al patrulea în clasa 5B... până la repartizarea tuturor băieților;
- cazul 2 dacă ultima fată a fost repartizată în clasa 5A, primul băiat va fi în clasa 5B, al doilea în clasa 5A, al treilea în clasa 5B, al patrulea în clasa 5A... până la repartizarea tuturor băieților.

Director, prof. BULBUCAN MIOARA

MECTS  |   ISJ Alba  |   CCD Alba  |   Primăria Sebeș Design by MDM Soft 2012.

Site optimizat pentru Mozila Firefox, Google Chrome și Internet Explorer 9.