Informații despre noul proiect Erasmus+, adresate elevilor de clasa a X-a si a XI-a, profil matematică-informatică                           Platforma națională de informare cu privire la vaccinul anti-COVID19                           Anunț angajare muncitor calificat                           Precizări referitoare la proba scrisă din cadrul concursului pentru postul de administrator de patrimoniu                           Anunt angajare administrator patrimoniu                           Anunt angajare ingrijitor curatenie                           Anunt concurs angajare ingrijitor curatenie la CNLB. Pentru informatii, click aici.                           INFORMAȚII NOI ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR 2020-2021. Click aici.                           Precizari ore de Religie                           

ADMITERE 2021

Înscrierea în clasa a V-a an şcolar 2021-2022

 

Absolvenţii clasei a IV-a pot opta pentru urmarea cursurilor la Colegiul Naţional “Lucian Blaga” Sebeş indiferent de şcoala de provenienţă.

ÎNSCRIEREA SE VA REALIZA ATÂT FIZIC, CÂT ȘI ONLINE, PRIN ACCESAREA URMĂTORULUI LINK-ULUI: ÎNSCRIERE
(adresa link-ului va fi valabilă doar în săptămâna de înscriere)
La completarea formularului de înscriere online, va trebui să aveți salvate poze în clar după următoarele documente:

  • Adeverinta medicala de la medicul de familie
  • Carnet de elev vizat la zi(sau adeverință de la școală în cazul în care nu deține carnet)
  • Certificat de nastere

PERIOADA DE INSCRIERE din 28 iunie 2021, ora 900 până 30 iunie 2021 ora 1400.
NUMARUL DE LOCURI: 52.

In cazul in care numarul de solicitari este mai mare decât numărul total de locuri se sustine un TEST DE DEPARTAJARE din disciplina MATEMATICA, ce va avea loc în data de 01 iulie 2021.

  • Durata testului 60 minute
  • Materia – programa de matematică clasele I – IV.

În cazul în care se susţine test de departajare, conform art 128 alin (6) lit a) din ROFUIP, candidaţii se ierarhizează în ordinea descrescătoare a notelor obținute, primii 52 elevi fiind declarați admiși.

CONSULTAREA UNOR MODELE DE SUBIECTE PENTRU TESTUL DE DEPARTAJARE SE POATE FACE DESCĂRCÂND ARHIVA DE AICI.

În cazul în care numărul elevilor înscrişi este mai mic sau egal cu numarul locurilor, ierarhizarea candidaţilor se face în ordine alfabetică.

În funcţie de numărul curent al elevului, acesta este repartizat în clasa a V-a A (nr. impar) sau în clasa a V-a B (nr. par).

Director, prof. MOGA NICOLAE

MECTS  |   ISJ Alba  |   CCD Alba  |   Primăria Sebeș Design by MDM Soft 2012.

Site optimizat pentru Mozila Firefox, Google Chrome și Internet Explorer 9.